Авто зарядно за лаптопи

В случай, че някой от пътниците в автомобила иска да използва своя лаптоп, но батерията е на привършване, трябва да знаете, че иам специални устройства за решаване на този проблем. Както знаете, за лаптопа е нужен променлив ток, а този в запалката е постоянен. Освен това зарядното на лаптопите е 220 волта, за разлика от това което получаваме от запалката. Купете си инвертор за лаптоп и включете в него зарядното му.

Добра идея е да дадем малко повече информация относно техническите характеристики на това устройство. Най-важната му функция е преобразуването на 12 волта постоянен ток в 230 променлив. Такъв е нужен за работата на зарядното за лаптопа. Разбира се и на всякакви други такива консуматори. Предвидена е защита от прегряване която ви осигурява дълготрайна работа без проблеми и прекъсване.

В категорията с инструменти може да намерите голямо разнообразие от такива. Този комплект с отвертки е подходящ за най-различни дейности от ремонт на радиото в колата, през лаптопи, компютри и още много друг вид подобна техника. Отвертката е една, а накрайниците цели 30 броя. По този начин вие си гарантирате успешен ремонт на всякакъв вид техника независимо с какви болтове е затворена тя.

Още малко информация за този прекрасен комплект с 30 броя отвертки. Освен отвертки, в него ще намерите и един брой пинсети. Сигурно добре знаете колко е трудно да се извадят малки болтчета в техника като радиа, лаптопи и т.н. С тази малка пинсетка няма да имате никакъв проблем с изваждането и поставянето им на точно определено място малки и по-големи болтове и други елементи. Магнитния държач предоставя още по-голямо удобство за работа като задържа всичко което отвивате или завивате.

Този комплект е чудесен вариант за подарък на вас самия или близък човек. Много удобен и с пълни функционалности.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.