Топ опасности, които застрашават вашия лаптоп

Преносимият компютър до такава степен е станал част от живота ви и вас самите, че едва ли може друго начин да си представите нещата. Въпреки това по време на път могат да се случат множество опасни ситуации, които да създадат неудобство и да ви лишат от така ценната информация. За да не се стига до подобни абсцеси научете:

Кои са най-честите ситуации, които застрашават лаптопа:

Опасност от изпускане – ударът и изпускането на лаптопа могат да се окажат фатални. Най-страшната ситуация за всеки преносим нетбук е, ако в момента на падане е в режим на работа. За да го предпазите от подобно нещо изключвайте го преди да го местите от едно място на друго или го пренасяйте в калъфа за лаптоп.

Опасност от намокряне – често и много държат около работното място чаша с напитка. Това е най-лесният начин да бъде намокрен преносимия компютър. За да не се получава това избирайте да поставяте бутилка с минерална вода или друга напитка, при това в затворено положение.

Опасност от кражба – най-добрата защита срещу кражба е застраховката. Ако нямате възможност да направите такава, преди тръгване на път, то поне дръжте под око техниката си.

Опасност от повреда или хакерска атака – осигурете си защитата, като поставяте сигурни пароли на всякъде. Дръжте ги винаги на сигурно място.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.