Всякакви модели компютърна техника

Много хора се питат какво да изберат – настолен компютър или лаптоп? Ние може да кажем, че и двете си имат своите преимства. В тази статия ще пишем за плюсовете на лаптопа пред настолните компютри.

Лаптопите имат едно предимство което е в цялата концепция на устрийството – мобилност. Може да го вземете навсякъде със вас, да си вършите работа докато пътувате или просто да се забавлявате на дивана. Батерията е слабото място на лаптопа. Трябва да бъде зареждана редовно за да сте сигурни, че ще имате достатъчно енергия. В този онлайн магазин се предлагат голямо количество батерии за домашни лаптопи. Ако имате нужда от нова – разгледайте в посочения интернет магазин.

Относно техническите параметри на лаптопите – може да се каже, че разлика в сравнение с настолните компютри няма. Има лаптопи които са много по-мощни от настолните компютри. Геймърите също може да се възползват от предложение за лаптопи. На паразара има доста компютри с подходящи за игри параметри. Добра видеокарта, силен процесор, голям хард диск и всичко необходимо за вашата най-голяма страст.

Недостатък на лаптопите е това, че размера на екрана е фиксиран. Ако ви потрябва по-голям – няма как да смените матрицата. Някакво компромисно решение за това е да включите външен монитор. Но това важи само ако ви трябва за някакъв момент у дома. Размерите на екраните са фиксирани по стандарти. То няма и възможност да бъдат увеличени, защото главното предимство на лаптопите – лесна преносимост може да бъде изгубена.

Лаптопите се пренасят изключително лесно, за разлика от моделите настолни компютри. Има добър избор от чанти които изглеждат просто страхотно. Лаптопите са мултифункционални устройства – освен, че може да ги носите навсякъде с вас – може да работите на тях, да гледате филми или да играете игри.

Теглото на лаптопите най-често е около два килограма, два килограма и половина. Разбира се има и по-леки, но то ще е за сметка на размерите.

Разгледайте предложения за лаптопи в този дигитален магазин.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.