Cardio Tonic Указания за употреба 2020 мнения, цена

Знаете ли, че всеки трети над 50 годишна възраст на планетата ни, страда от хипертония или проблеми със сърдечно-съдовата система.

Подценяването на проблема, може да има фатален изход. Ето, защо специалистите съветват да обръщаме внимание на здравето си.

CARDIO TONIC КАПКИ – ПОРЪЧАЙ СЕГА!

Първите симптоми, които могат да накарат здрав човек да се замисли за здравето си са – изтръпване на крайниците, втрисания, чести признаци на задух и бучене или шум в ушите, високото кръвно… Всичко това води до увреждане на тъкани и органи. Стените на кръвоносната система се изхабяват, получават се тромби и съсиреци.

На пазара се появява нов продукт със 100% природен състав.

Вече и в България може да поръчате Кардио Тоник.

ЛИНК КЪМ САЙТ: cardiotonic.me

Не давайте превес на високото кръвно налягане, не позволявайте болестта да отнеме жизнеността и силите ви! Подкрепете сърцето си със 100% натуралния продукт.

Водещите симптоми за развитие на хипертония са:

Ако страдате от главоболие, болка или пристягане в гърдите, ако имате кървене в носа, замаяност или загуба на баланс, объркване, замъглено виждане или пристъпи на паника.
Това са малка част от симптомите, говорещи, че нещо не е наред с сърдечното ви състояние.

Как действа Cardio Tonic:

Още в първите 6 часа от приема на тонка кардио кръвното налягане влиза в нормата!

Препарата е с изцяло натурален природен състав и не действа агресивно на организма. Не понижава рязко нивата на кръвно, което не е шок за организма.
За пълно възстановяване можем да говорим при стенокардия, аритмия, неврози, подобряване на мозъка, възстановяване на речта и движения, активност след инсулт.
Ефективно въздейства цялостното оздравяване, без странични ефекти. Живите клетки отговарят на клетките в човешкото тяло.
Cardio Tonic благоприятства работата на сърцето, почиства от шлаки кръвоносните съдове.
Кардио тоник разбива тромби, венозни отоци, укрепва стените на кръвоносните съдове.

Състав на Cardio Tonic:

Кръвен здравец – помага за намаляване на кръвното, помага за изхвърляне на излишна течност.

Глог – важна съставка при образуване на червени кръвни клетки и антитела. Подпомага дишането и растежа на клетките.

Бреза лист – благодарение на тази билка, нервната система не може да функционира, има успокояващ ефект. Участва в кръвообразуването и подобрява кръвообращението.

Маточина – богата на витамини, активни микроелементи и киселини. Има голяма ефективност при лечение на сърцето. Намалява нервността и работата на сърцето, унищожава кръвните съсиреци, подобрява притока на кръв и укрепвайки кръвоносните съдове.

Копър семе – тонизира сърцето, предотвратява образуването на плаки, има вазодилатиращ ефект, подобрява кръвната картина. Нормализира холестерола в кръвта.

Поръчай сега: ЛИНК КЪМ САЙТ: cardiotonic.me

Ограничена оферта с до -50% ОТСТЪПКИ

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.