Витражът ще накара светлината да работи за интериора

Витражите са прозрачни композиции (декоративни или сюжетни), направени на основата на оловен стъклен оловен профил. В съвременния интериор витражите се използват доста активно. Този елемент от интериора позволява да „укротите“ светлината и да я накарате да работи, върху общата идея в дизайна.

Освен това витражите внасят цветен акцент в декорацията на стаята, а също така създават специална атмосфера на комфорт и уют. Всеки източник на светлина с помощта на витражи придобива допълнителни функции.

Напоследък витражите също се използват все по-често. Всичко това и още много може да разберете с любезното съдействие на хамал.bg.

Това важи особено за класическия стил - тук витражите създава напомняне за благородните имения, а също така придават усещане за лукс в дизайна на стаята.

Цветовете на витражите непрекъснато се променят в зависимост от осветлението или ъгъла, от който се гледат. Това свойство на витражите позволява, дори на малък елемент да промени интериора коренно. По този начин кухнята със сигурност ще искри с нови цветове, както и ще стане по-сложна и индивидуална.

Съвременните производители правят витражи, като използват метални панделки, фасетни елементи и витражни филми.

Витражните филми се правят с помощта на полиестерни смоли, както и багрила, които се характеризират с повишена устойчивост на ултравиолетово лъчение. Следователно витражите не избледняват. В допълнение, те издържат на екстремни температури и висока влажност. Защитният слой, който се нанася, върху повърхността на филма, е способен да абсорбира до 90% от естественото ултравиолетово лъчение.

Фасетирани елементи са кристално прозрачни вложки с различно оформени ръбове. Те са залепени към стъклото с помощта на UV лампа или специално UV лепило.

Производителите на такъв тип мебели, създават цветната обвивка на метални панделки на базата на термично обработени полиестерни смоли, както и примеси от естествени пигменти и багрила. Повърхността на металната лента е устойчива на ултравиолетово лъчение.

За да се осигури на витраж мебелите най-дълъг възможен живот, трябва да се избягват различни механични влияния, както и дългосрочен контакт с вода. Почистването трябва да се извършва със салфетки без влага, мека кърпа или хартиени кърпи. Детергентите не трябва да съдържат алкохол и алкохолни съединения.

Така щом вече знаете повече за този тип обзавеждане, добре е да планирате и цялостно изнасяне на старите неща. Тук може да научите за Цени за товарене и извозване на строителни отпадъци.

Може да намерите различни кухни и различни видове мебели за шкафове, едва когато сте дали простор и свобода на помещенията.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.