Управление на печалбите при спортни залагания

За да може заложите правилно и залозите ви да донесат стабилен доход, трябва да намерите отговор на два въпроса: "Как да залагате в офиса на букмейкърите" и "как да разпределяте средствата си". Вторият въпрос е още по-важен.

Финансовото управление на лихвите - това е, което може да  ви помогне да спечелите повече в успешни моменти и да останете на повърхността по време на периоди на провал.

Как да избера най-добрия размер за залог?

Фиксирана сума

Най-лесният вариант да разпределите паричните средства е да разделите на равни части. С хиляди може да направите десет процента за сто или двадесет за петдесет.

Броят на залозите, на които банката ще бъде разделена, зависи от уменията ви. Колкото по-висок е процентът, толкова по-рядко играчът ще загуби пари. Така че, може да увеличите размера на всеки залог и да получите повече приходи от всеки един.

Друго разделение е на равни части. От това зависи вида на тарифите, които по-добре ще направите. За предварителния мач е достатъчно да направите десет залога и да забравите за тях до изплащането на победата.

Ако говорим за залози на живо, по-добре е да имате голямо количество залози: ще трябва не само да направите основни залози, но също и да застраховате някои предварителни мачове. Така ще се появят по-печеливши опции и е по-добре един или два залога да останат в резерв.

Фиксираните залози се възприемат най-лесно от по-добрите: винаги е ясно, колко още залози са останали и какъв ще бъде резултатът в случай на печалба или загуба.

Фиксираните лихвени проценти са опасни за начинаещи - може бързо да загубите. За да работи вашата стратегията, трябва да отгатнете повече от петдесет процента от събитията с коефициенти 1.8-1.9.

Фиксиран процент

Като алтернатива на първия метод с еднаквото количество проценти. Често се използва стратегия, използваща фиксиран процент от банката. С този подход към финансовото управление при залаганията, играчът никога не знае предварително колко ще заложи на следващото събитие.

Например, по-добре е на 1000 парични единици, да заложи 5 процента. В този случай първият залог ще бъде 50 единици. И за още по-добре е да изчакате резултатите от този залог.

Ако залога се играе с коефициент 2, тогава най-добрата е да опитате с 1050 единици. Следващият процент се определя като 5 процента от тази сума, т.е. тя ще бъде 52,5 парични единици.

Ако залогът не е игран, тогава в банката остават 950 парични единици. Следващата ставка ще бъде по-малко - 47.5 в залог парични единици.

Използвайки подобна стратегия, вероятността за фалит е минимална, тъй като сумата на залога в случай на чести загуби ще бъде намалена, което не позволява на банката да харчи бързо. По същите причини процесът на залагания става по-сложен. При по-малки залози печалбите ще бъдат по-малко. По-добре е да правите повече залози.

Фиксиран доход

След като направите Ефбет регистрация, Ви предлагаме друг отговор на въпроса как правилно да се разпределя банката. Според стратегията за фиксирани доходи не трябва да залагате повече от това, което може да си позволите да загубите.

Представете си, че играчът има 1000 парични единици и иска да спечели 50 от всеки залог. След това трябва да надградите коефициента. Ако отборите спечелят за победа от 1,5, толкова по-добре ще постави 100 парични единици и ще се надяваме на желания резултат. В случай на успех, в банка ще има 1050 парични единици. И следващият залог ще е още по-добре изчислен по същия начин: въз основа на коефициента и желания доход.

Стратегията е добра от гледна точка на прогнозирането на рентабилността - толкова по-добре винаги знаете точно колко ще спечелите с определен процент от успеха на своите прогнози. От друга страна, постигането на висока възвръщаемост при ниски лихвени проценти може бързо да остави банката на играча празна.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.