Няколко неща, за които да помислите ако сте студент

Ако сте студент и трябва да пътувате до вкъщи за лятото, за да намалите някои от разходите на родителите си и да плащате по-малко по общежитието със сигурност ще се нуждаете от траен. Погледнете през прозореца може да са ви натиснали и носталгични мисли, но тези съвети ще са от полза да преразгледате вариантите:

1. "В момента е толкова скучно." – винаги може да пренаредите квартирата преди самото заминаване.

2. "Липсват ми приятелите." – в случай, че те вече са заминали по родните места, сега е момента да запълните времето с някоя и друга полезна дейност. Например организирайте всичко по почистване на апартаменти. Лятото е време за почивка, но едва ли ще искате да видите тези терени силно замърсени, когато новата учебна година започне.

3. "Бяха ли родителите ми винаги това досадно?" – колкото и странно да ви се струва това, докато сте у дома може да ви минат през главата и подобен род мисли.

4. "Надявам се, че оцелея това лятото ... " – съвсем нормално е носталгията да ви е обзела още преди самото заминаване към дома. Не се тревожете, все пак на родното място ще има още много като вас, които тепърва се връщат по родните места.

5. "Надявам се, че някой ще храни гълъбите извън общежитията." – О, със сигурност няма да останат гладни за това, че вие си тръгвате за няколко месеца.

6. "Мразя да използват моя интернет." – много е лесно, просто дръпнете „шалтера“. Дори да взимате част от обзавеждането си и багажа да е твърде голям, винаги може да наемете Транспорт, товарни превози, а преди това изключете всичко от контактите.

7. "Може да започна да се упражни това лято." – не се заканвайте, а действайте!

8. "Най-накрая, домашно приготвени ястия!" – е, това действително си го бива и само заради него си струва да стягате багажа и седмица по-рано.

9. "Аз съм твърде мързелив, за да се упражнявам това лято."

10. "Какъв ден е?"

11. "Моята Instagram е толкова скучен сега – показва само мен и моя телевизор."

12. "Трябва ли да си взема домашен любимец, за да ми прави компания за лятото?"

13. „Ще се опитам да спестят пари."

14. "Трябва ли да почистя стаята си?" – разберете за изхвърляне на мебели.

15. "Мисля да почистя стаята си по-късно."

В случай, че всички тези неща са ви познати, време е да запретвате ръкави и да планирате едно наистина динамично, забавно и вълнуващо лято.

Разгледайте за някои услуги тук: VOL.BG

      

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.