Топ 10 нови игри, които трябва да играе на Android

Има над милиони игри, които са на разположение в Google Play Store. Всеки, които иска, може да изтегли и да играе навсякъде и по всяко време. В тази статия, ние ви предоставяме десет най-нови игри в Android, които са изтегляни многократно и от всякакви хора наведнъж. Информирайте се и за значението на технологиите.

1. Frozen Synapse или замразеният синапс

Първо пристига като PC игра в класически вариант. Замразеният синапс предлага една приятна игра, която може да държи залепени за телефона в продължение на часове. Frozen Synapse е базирана на тактическа шутър игра, където можете да контролирате и нападате. Тази игра има мултиплейър режим за конкурентна игра.

2. XCOM: Enemy В

XCOM: Enemy В е силно аплодирана игри стратегия, която се счита за една от най-добрите за Android през 2015 г. Тази игра е на доста висока цена за изтегляне, но геймплея и съдържанието си струват инвестицията, тъй като има невероятна графика. Вижте за изборът на най-добър лаптоп.

3. Доминации

Тази игра може изглежда като сблъсък на Clan клонинг, но има още в доминации, което може да се очаква. Тази игра най-добре се описва като смесица между Сблъсъкът на клан и цивилизация, тъй като играчът трябва да разширят своите територии в рамките на хода на историята. Започва от каменната ера до изследване на космоса.

4. Братя по оръжие 3

Изработена от гиганта на Android играта разработчик, предлага висока разделителна способност и реалистична стрелба, където можете да водите войник през градове в настройките на Втората световна война. Най-определящата черта на тази игра е зашеметяващата графика, която си заслужава цената.

5. Живите мъртви

Произхождайки от телевизионен сериал, Живите мъртви предлага сложна история с настройките на зомби и апокалипсис. Той също така се ангажира с игра, която може да ви накара да се насладите на атмосферата на играта и да следвайте чудесно изработени картини от историята. Разберете за видовете микрофони и как да избирате.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.