Как да купите матрак

Купете матрак, такъв може да е специализиран в местата на производителя или на официалните им сайтове , в мебелни магазини, според съответните продукти за сън и здраве, дори спални комплекти за всички размери.

Специализирани изложбени зали разполагат с широка гама от продукти на дадена марка . Затова е по-Първо Да изберете Добре марката на английски матраци за малки деца и бебета От Хепи. Можете да си купите матрак онлайн от уеб магазин .

Ето и някои съвети как да избирате матрак според неговата твърдост:

Твърдостта на матрака е като твърдостта на възглавница. От нея зависи качеството на съня, пълния релакс и обратното. Когато не сте отпочинали Топ матракът, избран по ниво на сериозност, зависимост от модела, може да е разделен на:

Soft - мекота на матрака, която идва в различни слоеве за комфорт. Такава може да се дължи на латекс, ортопедична пяна и повече материал, които придава по-мека форма. Тези модели са подходящи за хора с крехко телосложение и възрастните хора. В някои случаи, те също така се препоръчват при заболявания на лумбалните прешлени и пр.

Средна - са онези матраци 160180200 ширина  с Висока твърдост, която се постига чрез комбинация от твърди и меки пълнители . Като цяло, те разполагат с твърд субстрат, който използва сезал и кокос и един слой от пяна или ортопедични насипни шевове . Тези матраци са универсални и са подходящи за деца и възрастни .

Tough - това са твърдите модели контролирани от материали като кокосови частици, сезал, лен. Такива матраци могат да издържат на максимални натоварвания. Препоръчва се за хора с висок индекс на телесна маса, както и проблеми с позата.

Многофункционален - това са модели, които могат да имат различни степени на твърдост на страните. Това позволява да обърнете матрака, в зависимост от сезона и да промените комфорта.

Повече и за научете матраци с мемори пяна и изберете най-подходящия за вас.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.