Най-добрите места за разглеждане в Дубай през твоя лаптоп

След като сте избрали Абу Даби екскурзии е добре да знаете малко повече и за добрите места за разглеждане. Това може да организирате още през своя лаптоп преди полета до Дубай.

Запознайте се от близо с цените за хотел 3 звезди. Направете график за всеки ден – кои места да посетите, какво да разгледате, какво да купите и какво да опитате.

Препоръчваме ви да опитате Abras, това са традиционните водни таксита, които редовно се използват всеки ден, за да превозват хора на двете страни на Крийк. Всяка страна има своя дял, а подобна разходка е гарант за разглеждане и на много джамии, обществени сгради, търговски центрове, хотели, офис сгради, банки, болници, училища, апартаменти и вили. Дубай е благословен със златисто слънце и сребристи плажове.

От спокойствието на пустинята може да се долови и оживената суматохата на самата ekskurziq v dubai.

Дубай може да се похвали не само с най-добрите съвременни наблюдения, но също така е запазил някои от най-интересните исторически забележителности. Сред тях са:

Jumeirah плаж-парк е един от най-популярните плажове в Дубай и наскоро бе награден и сертифициран със Син флаг.

Ум Suqeim Beach е атрактивен пясъчен простор известен със своят зашеметяващ изглед към Burj Al Arab. Този плаж предвижда заслони, хижи и още много интересни неща за вършене.

Al Mamzar Beach Park се простроен на площ от 106 хектара, което включва огромни пространства и места за пикник, амфитеатър, басейни, детски игри.

Опазване Dubai Desert е защитена зона на природата (DDCR). В нея се планува систематично плаираната рехабилитация на всяка площ и реставрация, която цели да спаси Дубай от загуба на естествената среда.

„The Ras Al Khor Wildlife Sanctuary“ (RAKWS) е първата Рамсарска влажна зона на ОАЕ. Тя е разположена по протежение на залива на Дубай и с участието на приливните крайбрежни плитчини и мангрови дървета, оформя истински чудеса.

Страната на чудесата предлага идеални условия за pochivki dubai. В нея може да видите още:

Увеселителен парк, който се простира на 18 хектара земя, носи името Wonderland и разполага с широка гама от водни атракции, включително и скоростни пързалки, сърф хълмове, вълнови бегачи и мотиви на Карибите.

Downtown Dubai, още наричан Downtown Burj Dubai и е дом на някои от ключови забележителности на града.

Всеки мечтае да отседне в Бурж ал Араб. Той е най-екстравагантния хотел в света. Въпреки това, тази статистика не е случайна. Той е на първо място в света и е седем звезден хотел. Ако той не ви е много по джоба, винаги може да потърсите атлантис за резервация.                      

Не забравяйте и да разгледате чудните Палмови острови. Това е един амбициозен проект, а когато иновациите отговарят упоритата работа, резултатите са поразителни, както се вижда в Палм островите в Дубай.              

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.